Sayfalar

29 Mart 2011 Salı

İndigo Nörolojisi

İndigo Irklarının enerji alanı “matrisi”nin çok daha fazla duyarlı ve gelişmitir. “Yüksek Duyusal Algı” ve çokboyutlu farkındalığın gelişmiş halinde doğal olarak varolmak için onların “telleri önceden çok daha fazla döşenmiş”. İndigolar bilgi ve verileri çoğu üçüncü boyut insanlarından çok farklı “işler”. Onların bilgi işleme modu, lineer sırada değildir, çokboyutlu haldedir. Bir sayfayı veya kitabı, sayfanın ortasından veya kitabın sonundan okumaya eğilimlidirler, çoğu insanın yaptığı gibi tamamını okumalarına gerek yoktur; kitap kapağından materyali "absorb"layarak (kapmak) kitabın içeriğine hakim olabilirler. Materyalin geniş bir bölümünü tarayabilir ve onların direkt ilgisini çeken özel verileri çıkarabilir ve kalanını atabilirler. Çeşitli miktarda bilgi absorblama (çekme)yeteneklerinde dev bir kapsam ve genişliğe sahip olabilirler. Kendileri için uygun olmayan veya ilgilerini çekmeyen herhangi bir şeyi absorblamak (kendilerine katmak) ile ilgilenmezler, bu nedenle okul çalışmaları çoğu İndigo öğrenci için bir kabustur. Onların kavramsal yetenekleri farklıdır ve yaratıcı dehaları çoğu kez fark edilmez ve desteklenmez. Eğer engin potansiyelleri geliştirilmezse, üçüncü boyut standartları ile “noksan” görülebilirler. Ancak, onlar oldukça ileridirler ve yeni öğrenme yöntemlerine ve yaratıcı potansiyellerine ve ruh amaçlarına erişmeye gereksinimleri vardır.
İndigolar farklı alanlarda oldukça gelişmiş duyulara sahiptir, keskin işitme, görüş veya kokuya, seslere ve besinlere hassaslıkları vardır. Bu ayrıca birçok çevresel sentetik malzemelere, kirleticilere ve besinlerdeki koruyuculara alerjik reaksiyonlar geliştirmeye neden olabilir. İnorganik olmayan herhangi bir şey onların sinir sistemine zararlıdır ve onlar için dayanılmaz olabilir. Ayrıca, birçok İndigo tam olarak telepatiktir. Eğer kendi kişisel titreşimleri ile rezonansta olmayan bazı enerji alanı niteliklerine maruz kalırlarsa, onlara çok kötü hissettirebilir. Çoğu Yetişkin İndigonun zamanla hassaslıklarını kendi kendilerine gidermek için başa çıkma mekanizması olarak haplar veya alkole başvurduklarını gördüm. Çocukluktan beri dışsal enerjilerin muazzam girdisi ve düzenlenişinden duygusal olarak bunaldılar. Çoğu kez “empat” (başkalarının duygularını hissedebilen) olduklarının farkında olmadılar ve etraflarındaki insanların hislerini, düşüncelerini ve enerjilerini absorbladılar (kendilerine çekti). Zamanla bu fenomen onlar için acı verici yoğunlukta hissettirdi.
Enerji uygulamalarımda, İndigolar için enerjisel kalıp seviyesinde nörolojik yapı güncellemeleri gerçekleştirdim. Bu, sinir sisteminin bedendeki ruh özünün şu andaki titreşim seviyesi ile uyuma ayarlanması için "Nadi" yapılarını ve enerjisel “mavi kopyayı” yükselten bir tür eterik ameliyattır. Bunu Yetişkinler ve çocuklar için uyguladım. Çoğu durumlarda seans alan kişiler, çeşitli şekillerde daha rahat hissediyorlar. Birçok kez besleyiciler ve destekleyiciler de fiziksel bedenin nörolojik yapısını desteklemek için gereklidir. Sinir sinapsları enerjisel frekansı ateşlerken, nörotransmitter stoğunu ve özel doku tuzlarını ve minerallerini yakabilir. Bu besin destekleri alındığında, İndigolar uyumsuz frekanslara maruz kaldıklarında daha az endişe hissederler.
Frekans aktivasyonunun muazzam hızlanma döngüsündeyiz. Bedenlerimizi hazırlamalıyız ve bunu mümkün olduğunca sarsıntısız yapmak için bize verilen tüm araçları kullanmalıyız. Yönlendirildiğiniz şekilde araçları kullanmanız ve kişisel olarak gereksinim duyduğunuz şeyleri araştırmaya başlamanızı tavsiye ederim. Bilgi için doğru şifacılara yönlendirilmenizi isteyin, Yükseliş Ekiplerinizden ve İndigo Yıldız Ailelerinden direkt şifa isteyin.
Bunu, birçok eterik şifa seanslarım sırasında bana verilen bilgi olarak sunuyorum. Bu zamanda bu bilgileri bilimsel olarak belirlemek zordur; bu veriler kişisel Yükseliş sürecimin son birkaç yılında çokboyutlu farkındalık geliştirerek derlendi. Bu bilginin İndigo Çocukların ebeveynlerine ve Yetişkin İndigolara yardımcı olmasını umuyorum. Kendi çok boyutlu enerji anatomilerini ayırt etmelerini ve gezegendeki bu özel zamanda daha rahat olmalarını sağlayacak çözümler bulmalarını tavsiye ediyorum.
Bu konu ile ilgili web sitemde araçlar sundum. Buna “Işıkişçisi Ayar Aracı” ismi veriliyor. Yönlendirildiğiniz gibi, lütfen gereksinim duyduğunuzda kendiniz ve İndigo çocuklarınız için uygulayın. Bir program geliştirmeniz gerekebilir ve bunu tekrar tekrar uygulayabilirsiniz. Bu, içsel plan şifacılarının ve Üstat Rehberlerin nörolojik yapı yükseltmelerinin ince ayarında daha doğru ve spesifik olmak için tekamülünüzü desteklemelerine yardımcı olur.
Kalbinizin parlaklığında ve Ruhunuzun Yolunda kalın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

*********************

Bebek Bakımı - Bebek Beslenmesi - Bebek Sağlığı Hamilelik - Tüp Bebek - Doğum -- Çocuk Eğitimi çocuk gelisimi, Çocuk Psikolojisi